هوشمند سازی
گرمایش و سرمایش
مقدمه ای بر سیستم هوشمند گرمایشی و سرمایشی
نحوه کار کرد سیستم هوشمند گرمایشی و سرمایشی
نحوه روش کار این سیستم به این صورت است، هنگامی که ترموستات یا سنسور تعیین کننده هوا احساس کند که باید دمای خانه شما تغییر کنند کنترل کننده مرکزی شروع به کار میکند، و در اینجا خنک کننده مرکزی، ترموستات به واحد خنک کننده شما هشدار می دهد که دما باید کاهش یابد و همه قسمت های سیستم به طور همزمان کار می کنند تا خانه شما به دمای دلخواه برسد و هوای محیط برای افراد مطلوب باشد.
در سیستم هوشمند گرمایشی و سرمایشی این گونه است که در هر فصل از سال باید با گرم و سرد شدن هوا دستگاه ما عملیات خود را تغییر دهد. مهمترین ویژگی های این سیستم ها این است که میتوانیم کنترل از راه دور داشته باشیم، شما میتوانید برنامه مورد نظر را بر روی گوشی خود نصب کنید و با خیال راحت از خانه بیرون بروید.
همچنین این دستگاه ها را میتوانیم روی حالت دستی هم تنظیم کنیم و تا به صورت دستی کم وزیاد یا خاموش و روشن کنیم، علاوه بر این شما میتوانید دمای هر اتاق وفضا را خودتان به صورت مجزا تعیین کنید و همچنین برای زمان بخصوصی از روز میتوانید دمای آن قسمت را تعیین کنید.
برآورد هزینه هوشمندسازی سیستم گرمایشی و سرمایشی
در هزینه برای این سیستم ها مواردی بسیاری وجود دارند که تاثیر گذار هستند مانند:
- متراژ و نوع ساختمانی که قرار است این سیستم در آن تعبیه شود.
- نوع و تعداد تجهیزات مورد نیاز برای نصب این نوع سیستم های هوشمند.
- قیمت تجهیزات مورد نیاز که قرار است از آن ها که در سیستم هوشمند استفاده شود.
- شرایط آب و هوایی و اقلیمی ( مثلا شرایط هر ساختمان با یکدیگر از نظر تابش نور خورشید و باد ها و… با هم متفاوت است ).
- میزان توانایی ساختمان ها در حفظ انرژی مصرفی ( هر ساختمان از مصالح که ساخته شده اند با هم در نگهداری انرژی متفاوت هستند) و……
همانطور که گفتیم قیمت سیستم هوشمند گرمایشی و سرمایشی به عوامل مختلفی بستگی دارد که به همین علت نمی شود قیمت واحد و ثابتی را برای آن در نظر گرفت. تکنولوژی هایی که در دستگاه های به کار گرفته شده است امکاناتشان برندشان و… همه در قیمت سیستم تاثیر دارند برای همین توصیه میشود که قبل از خرید نیازها و انتظارات خود را از سیستم مشخص کنید تا بتوانید متناسب با نیازتان سیستمی مقرون به صرفه تری را تهیه کنید.
مزایای سیستم هوشمند گرمایشی و سرمایشی
تعمیر آن راحت تر است
هوای پاک تر
قبوض برق را کاهش می دهد
هشدار خطا
کنترل دما
قابلیت فرمان صوتی
برنامهریزی مبتنی بر اپلیکیشن
ثبت دادههای حرارتی
قرار ملاقات رزرو کنید
کاربرد سیستم هوشمند گرمایشی و سرمایشی
این سیستم های تهویه مطبوع میتوانند در بسیاری مکان ها از آن ها استفاده کنند در اینجا برخی از کاربردهای آن را بیان میکنیم:
- ساختمان های یک طبقه یا چند طبقه
- در محل کار و اداره
- در هتل ها ، کتابخانه، سالن اجتماعات
- در بیمارستان ها و……
الزامات نصب برای سیستم گرمایشی و سرمایشی هوشمند
بسیاری از خانه های دارای فناوری هوشمند میتوانند از سیستم سرمایشی و گرمایشی هوشمند استفاده کنند. نصب ترموستات هوشمند معمولاً یک فرآیند ساده است و کمتر از یک ساعت طول می کشد. مراحل کلیدی برای نصب ترموستات هوشمند عبارتند از:
- در ابتدا باید شما برق تجهیزات تهویه مطبوع خود را ار کنتور برق قطع کنید.
- صفحه رویی ترموستات قدیمی خود را بردارید و صفحه پشتی را از دیوار جدا کنید.
- سیم C-wire را اضافه کنید (اگر سیستم شما از قبل این سیم را ندارد).
- از صفحه پشتی ترموستات هوشمند به عنوان یک الگو برای مشخص کردن سوراخهای پیچ استفاده کنید.
- در این قسمت با استفاده از راهنمای نصب سیم ها را دوباره به هم وصل کید.
- صفحه رویی ترموستات هوشمند را روی صفحه پشتی نصب کنید.
- آن را به شبکه Wi-Fi خانگی خود وصل کنید و برنامه ها را روی هر دستگاه هوشمندی که قصد دارید با ترموستات هوشمند خود استفاده کنید نصب کنید.
در پایان
باتوجه به توضیحاتی که داده شد شما می توانید با استفاده از سیستم هوشمند گرمایشی و سرمایشی آسایش و آرامش را برای خانواده خود به ارمغان بیاورید و همچنین در هزینه های خود در پرداخت قبوض صرفه جویی کنید.
شاید در ابتدا هزینه کردن برای هوشمند سازی سیستمها کار دشوار و هزینه بری باشد ولی با گذشت زمان آن هزینه با صرفه جویی در انرژی مصرفی برای شما برگردانده خواهد شد.